RUKSAK ANEKKE FASHION ARIZONA 30705-68

Šifra: 655989
Ranac iz ekskluzivne Anekke Arizona kolekcije kombinuje pragmatičnost, komfor i estetsku upečatljivost. Napravljen je od materijala visokog kvaliteta. Model ima 2 kraće ručke i 2 podesiva kaiša za lakše nošenje. Pregrade i veći džep sa spoljne strane, čine ga praktičnim i funkcionalnim za sve neophodne stvari koje uvek želite da imate sa sobom. Ranac koji će se lako uklopiti uz svaku odevnu kombinaciju, odličan je

Trenutno nedostupno
  • Cijena dostave može varirati u zavisnosti količine artikala koju poručite. Eventualni popusti na dostavu se obračunavaju u korpi.
Ranac iz ekskluzivne Anekke Arizona kolekcije kombinuje pragmatičnost, komfor i estetsku upečatljivost. Napravljen je od materijala visokog kvaliteta. Model ima 2 kraće ručke i 2 podesiva kaiša za lakše nošenje. Pregrade i veći džep sa spoljne strane, čine ga praktičnim i funkcionalnim za sve neophodne stvari koje uvek želite da imate sa sobom. Ranac koji će se lako uklopiti uz svaku odevnu kombinaciju, odličan je i za putovanja. Na prednjoj strani je upečatljiv Anekke dizajn ukrašen diskretnim nitnama i vezom.