RUKSAK ANEKKE UNIVERSE 23776

Šifra: 790699
RUKSAK ANEKKE UNIVERSE 23776 Ako volite ruksake sa puno prostora, svideće vam se ovaj model. Dizajn nalik kruški daje mu jedinstveni dodir. Sivi ton ruksaka, kombinuje se sa prelepim printom kolekcije, ima i zadnji džep, za bolju upotrebu prostora zajedno sa bočnim džepovima. Unutrašnjost je obložena i podstavljena. Konačno, ima različite detalje poput aplikacija, veza i priveska za ključeve iz kolekcije, što ruksa

  • Cijena dostave može varirati u zavisnosti količine artikala koju poručite. Eventualni popusti na dostavu se obračunavaju u korpi.
RUKSAK ANEKKE UNIVERSE 23776

Ako volite ruksake sa puno prostora, svideće vam se ovaj model. Dizajn nalik kruški daje mu jedinstveni dodir. Sivi ton ruksaka, kombinuje se sa prelepim printom kolekcije, ima i zadnji džep, za bolju upotrebu prostora zajedno sa bočnim džepovima. Unutrašnjost je obložena i podstavljena. Konačno, ima različite detalje poput aplikacija, veza i priveska za ključeve iz kolekcije, što ruksak čini originalnim i jedinstvenim komadom. Sve što vam treba da biste bili novi favorit.