TORBA ANEKKE UNIVERSE 237697

Šifra: 790706
TORBA ANEKKE UNIVERSE 237697 Putovanja započinju kad zatvorite oči i zamislite ih, zato je ova originalna torba u doktorskom stilu u sivim tonovima iz kolekcije Anekke Universe idealna za nošenje vaših snova. To je torba srednje veličine, savršena za organizovanje njenog enterijera kroz džepove i odeljke. Ima prednji dio sa otiskom kolekcije, prepun vezova i detalja koji je čine idealnom. Leđa imaju kombinaciju prele

  • Cijena dostave može varirati u zavisnosti količine artikala koju poručite. Eventualni popusti na dostavu se obračunavaju u korpi.
TORBA ANEKKE UNIVERSE 237697

Putovanja započinju kad zatvorite oči i zamislite ih, zato je ova originalna torba u doktorskom stilu u sivim tonovima iz kolekcije Anekke Universe idealna za nošenje vaših snova. To je torba srednje veličine, savršena za organizovanje njenog enterijera kroz džepove i odeljke. Ima prednji dio sa otiskom kolekcije, prepun vezova i detalja koji je čine idealnom. Leđa imaju kombinaciju prelepih otisaka, što je čini savršenim za obostrano korišćenje i kombinovanje. Ukrasni detalji, poput priveska za ključeve u obliku univerzuma i pompona, i različiti detalji iz kolekcije poput veza sa astrološkim motivima koji nas podsećaju da ako to možete sanjati, možete to i postići.