TORBA ZA LAP TOP/DOKUMENTA ANEKKE ARIZONA 30704-16

Šifra: 656155
Specijalno dizajnirana poslovna torba, inspirisana kantri šik stilom i Divljim zapadom. Model ima 2 kraće ručke i jedan duži kaiš za nošenje preko ramena. Na prednjoj strani je upečatljiv Anekke dizajn sa diskretnim nitnama i vezom u vestern stilu, dok je na poleđini prepoznatljivi uzorak iz nove kolekcije. Velika pažnja je posvećena svakom detalju prilikom izrade. Unutrašnjost je odlično organizovana, sa puno

84.95 €
  • Cijena dostave može varirati u zavisnosti količine artikala koju poručite. Eventualni popusti na dostavu se obračunavaju u korpi.
Specijalno dizajnirana poslovna torba, inspirisana kantri šik stilom i Divljim zapadom. Model ima 2 kraće ručke i jedan duži kaiš za nošenje preko ramena. Na prednjoj strani je upečatljiv Anekke dizajn sa diskretnim nitnama i vezom u vestern stilu, dok je na poleđini prepoznatljivi uzorak iz nove kolekcije. Velika pažnja je posvećena svakom detalju prilikom izrade. Unutrašnjost je odlično organizovana, sa puno pregrada za optimalno korišćenje prostora.