HAJDE DA UČIMO AZBUKU 345902

Šifra: 567047
HAJDE DA UCIMO AZBUKU 345902 Ova igračka kombinuje vizuelne i zvučne stimulanse kako bi ohrabrila dijete u daljem učenju.   Različiti nivoi ove igre razvijaju intuiciju, pružaju izazov i uvećavaju znanje. Zahvaljujući glasovnim pitanjima dijete se može igrati a da pri tome ne umije da čita, što je odlicna vježba za predškolski uzrast.Igračka poseduje 8 zanimljivih edukativnih igara, zvučna pitanja i bogati

  • Cijena dostave može varirati u zavisnosti količine artikala koju poručite. Eventualni popusti na dostavu se obračunavaju u korpi.
HAJDE DA UCIMO AZBUKU 345902

Ova igračka kombinuje vizuelne i zvučne stimulanse kako bi ohrabrila dijete u daljem učenju.
 
Različiti nivoi ove igre razvijaju intuiciju, pružaju izazov i uvećavaju znanje. Zahvaljujući glasovnim pitanjima dijete se može igrati a da pri tome ne umije da čita, što je odlicna vježba za predškolski uzrast.Igračka poseduje 8 zanimljivih edukativnih igara, zvučna pitanja i bogati rečnik i zanimljive ilustracije na tasterima za igru.
 
U svakoj igri dijete se za date pogrešne odgovore ohrabruje na novi pokušaj a za tačne odgovore nagradjuje. Igre su iz različitih oblasti boje, slova, zivotinje.
 
Tasteri su osvetljeni i imaju funkciju ponavljanja pitanja. Poseduje i ručku za lako nošenje tako da je možete nositi svuda uz vas.