USLOVI KORIŠĆENJA

Poštovani potrošaći,

Molimo vas da pažljivo pročitate ovaj Ugovor, prije nego obavite kupovinu.

Sadržaji objavljeni na web stranici www.cgprodavnica.com, vlasništvo su Data Design doo iz Podgorice i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima. Nije dozvoljeno mijenjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom internet sajtu u druge svrhe od ovde navedenih potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.

I - OPŠTE ODREDBE I USLOVI

 1. Pristup i Saglasnost: Pristupanjem i korišćenjem web stranice www.cgprodavnica.com (u daljem tekstu: Web stranica) ili korišćenjem bilo kojeg njenog dijela ili usluge koja je dostupna kroz Web stranicu, saglasni ste sa Odredbama i Uslovima navedenim u daljem tekstu, i u tom smislu Ugovor će se smatrati potpisanim.
 2. Strane Ugovora: Ovaj Ugovor je sklopljen između Data Design doo i korisnika.

II – POJMOVI

U ovom Ugovoru, osim ako kontekst ne zahtijeva drugacije, sledeći nazivi znače:

 1. Web stranica: Virtuelna prodavnica koja predstavlja softversko rešenje Data Design doo kao organizatora web stranice kojom se potrošačima omogućava kupovina robe ili usluga, odnosno partnerima oglašavanje i prodaja robe/usluga na web stranici www.cgprodavnica.com.
 2. Korisnik: Lice koje koristi Web stranicu bez obzira na reigstraciju
 3. Proizvod: Roba ili usluga, uključujući nepokretnosti, prava i obaveze.
 4. Kupac: Fizičko lice koje daje nalog za izvršenje platne transakcije u cilju kupovine robe/usluge na Web stranici.
 5. Partner: Pravno lice ili preduzetnik robe/usluge prodajemo na Web stranici.
 6. Korpa: "Korpa" predstavlja skup ili spisak proizvoda koje ste odabrali i predstavlja Vaš odabir tokom korišćenja usluga Web stranice.
 7. Registracija: Ako se registrujete kod nas za usluge i pridržavate se ostalih stavki ovog Ugovora, možete dobiti pomoć pri korišćenju usluga i kupovine proizvoda iz online prodavnice.

Data Design doo iz Podgorice zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmijeni uslove korišćenja navedene u Ugovoru, unošenjem izmjena u ovaj tekst.

Vi kao korisnik možete otkazati ovaj Ugovor putem pisanog dokumenta (poštom na adresu Šarla de Gola br 2, Podgorica ili e-mailom na info@cgprodavnica.com). Međutim, nastavak korišćenja usluge ili Web stranice će se smatrati kao prihvatanje novih uslova.

 

III - WEB STRANICA I USLUGE

 1. Primjena uslova: Korišćenje usluga i Web stranice su u skladu sa odredbama i uslovima ovog Ugovora.
 2. Starost: Za korišćenje Web stranice i/ili usluge (bilo sa ili bez registracije), morate imati najmanje 18 godina.
 3. Mjesto korišćenja: Web stranica i usluga kupovine i dostave na kućnu adresu, trenutno su usmjerene isključivo na one koji su pristupili našom Web stranici, a dostava se vrši na teritoriji Crne Gore.
 4. Kupovina od strane pravnog lica: Na Web stranici trenutno nije moguće obaviti kupovinu u svojstvu pravnog lica ili preduzetnika.
 5. Slanje računa na email: Ostavljanjem e-mail adrese dajete saglasnost da Vam se na e-mail adresu odnosno elektronskim putem dostavi fiskalni račun za kupljene proizvode, kao i druga dokumenta koja se odnose na kupljenu robu.
 6. Oprema i konekcija: Za korišćenje Web stranice i/ili usluga potrebno je da obezbjedite računarsku opremu i internet konekciju. Mi nijesmo odgovorni za troškove telekomunikacija ili druge troškove koji mogu nastati korišćenjem naše Web stranice.
 7. Porudžbina telefonskim putem: U slučaju da naručujete proizvod sa Web stranice telefonskim putem, izričito ste saglasni da u Vaše ime porudžbinu na Web stranici obavi član prodajnog tima kome ste u obavezi da saopštite podatke od značaja za kreiranje i realizaciju porudžbine. Takođe, izričito ste saglasni da se proizvod naručen na ovaj način isporuči na adresu koju ste saopštili članu prodajnog tima, kao i da se plaćanje obavi gotovinom pouzećem.
 8. Porudžbina putem društvenih mreža: U slučaju da naručujete proizvod sa Web stranice putem društvenih mreža, izričito ste saglasni da u Vaše ime porudžbinu na Web stranici obavi član prodajnog tima kome ste u obavezi da saopštite podatke od značaja za kreiranje i realizaciju porudžbine. Takođe, izričito ste saglasni da se proizvod naručen na ovaj način isporuči na adresu koju ste ostavili članu prodajnog tima, kao i da se plaćanje obavi gotovinom pouzećem.
 9. Registracija: Vi možete koristiti našu Web stranicu bez registracije, međutim registracijom za usluge moći ćete koristiti više funkcionalnosti naše Web stranice.

Vi možete na Web stranici obaviti kupovinu kao registrovani korisnik ili kao gost korisnik, pri čemu ostavljate svoje podatke neophodne za realizaciju kupovine odnosno isporuku robe.

Zadržavamo pravo da odbijemo novu registraciju ili otkažemo staru registraciju u bilo kojem trenutku.

 

IV - OPŠTA PRAVILA O KORIŠĆENJU USLUGA I WEB STRANICE

 

Na osnovu člana 61. Zakona o zaštiti potrošača (“Sl.list CG” br.002/14, 066/14, 043/15, 070/17, 067/19, 146/21) I člana 7. Zakona o elektronskoj trgovini (“Sl.list CG” 041/10, 040/11, 056/13) Data Design doo Podgorica, svoje potrošače koji kupuju robu putem našeg internet sajta  www. cgprodavnica.com

OBAVJEŠTAVAMO

Da se prodaja robe putem našeg internet sajta www.cgprodavnica.com obavlja u okviru registrovane djelatnosti privrednog društva Data Design doo Podgorica, Šarla de Gola 2, PIB: 02801566, PDV broj: 30/31-09748-6, telefon:+382 20 633 458 e–mail adresa: info@datadesign.me, adresa za izjavljivanje reklamacija: Šarla de Gola 2, Podgorica, e-mail adresa za reklamacije: info@cgprodavnica.com.

Shodno Zakonu o zaštiti potrošača (“Sl.list CG” br. 002/14,006/14,043/15,070/17, 067/19, 146/21), kupovina putem našeg internet sajta  www. cgprodavnica.com se smatra prodajom na daljinu.

Osnovna obilježja robe možete pronaći na našem sajtu.

Roba koja se prodaje putem našeg internet sajta posjeduje svojstva potrebna za  redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namjenom koja je definisana na Deklaraciji proizvoda.

Saobraznost robe koja je predmet ugovora utvrđuje se isključivo prema svojstvima i namjeni robe kako je to definisano Deklaracijom samog proizvoda.

Prodajna cijena robe naznačena je uz svaki artikal i sve cijene su istaknute sa uračunatim PDV-om.

Isporuku robe možete očekivati u roku od 24-48h od dana potvrde porudžbine, odnosno u skladu sa pravilima istaknutim u odjeljku IX Dostava proizvoda.

Mogućnost kupovine robe uz posebne cjenovne pogodnosti i/ili uz posebne prodajne podsticaje (akcijska prodaja), obavlja se u skladu sa uslovima koji su istaknuti na našem sajtu.

Robu kupljenu putem našeg internet sajta možete platiti pouzećem gotovinski u trenutku isporuke ili putem platnih kartica u trenutku kupovine na sajtu.

Kupac prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster  POTVRDI preuzima obavezu plaćanja naručene robe.

Za robu koju je Korisnik poručio putem naše internet stranice i konstatovao da je roba neispravna  Korisnik ima pravo da izjavi reklamaciju na način kako je to definisano u odjeljku XI Reklamacije.

Kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora i povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cijene za predmetnu robu, u roku od 14 dana od dana prijema porudžbine na način  i pod uslovima kako je definisano na našoj strani Pravo na jednostrani raskid ugovora.

 1. Ne garantujemo da će Web stranica raditi bez greške i ne preuzimamo odgovornost za bilo kakve greške ili propuste. U slučaju greške u usluzi, grešku treba prijaviti putem e-maila na: info@cgprodavnica.com.
 2. Ne garantujemo da će Vaše korišćenje usluga ili Web stranice biti bez prekida i da će sve informacije koje dobijete putem usluge ili na Web Stranici uvijek biti pravovremene, tačne i pouzdane.
 3. Preduzeli smo sve tehničke mjere kako biste Vi bezbjedno boravili na Web stranici, ali ne garantujemo da korišćenjem naših usluga ili Web Stranice Vaš računar neće biti zaražen virusom ili da neće imati neki drugi neželjeni efekat prouzrokovan računarskom tehnologijom.
 4. Preduzeli smo sve tehničke radnje i mjere kako bi servis radio nesmetano, ali ne garantujemo da pristup usluzi i/ili Web Stranici neće imati smetnji, te se s toga može desiti da naš servis bude obustavljen, ograničen ili ukinut u bilo kojem trenutku.
 5. Zadržavamo pravo da možemo promijeniti, zamijeniti, obustaviti ili ukloniti bez obavještenja bilo koje informacije ili usluge na Web Stranici ili povremeno dio usluge ili obavještenja.
 6. Vaš pristup na Web Stranicu  i / ili usluge takođe može biti povremeno ograničen zbog servisiranja, održavanja ili uvođenja novih sadržaja ili usluga. Takvi prekidi će trajati što je to moguće kraće.
 1. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj ili usluge bilo koje druge Web stranice ili usluge i/ili sadržaja na koje Web Stranici ili usluga imaju link.
 2. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za funkcionalnost Vašeg Web pretraživača.
 3. Zadržavamo pravo da blokiramo pristup i/ili uredimo ili uklonimo bilo koji materijal koji povrjeđuje bilo koju od klauzula ovog ugovora ili poslovni interes bilo kojeg saradnika, dobavljača ili zakupca reklamnog prostora.

 

V - KRŠENJE PRAVILA

 1. Obustava Korišćenja: Ako Vi ili neko drugi, uz Vaše dopuštenje, koristi Web Stranicu ili uslugu protivno ovom Ugovoru, možemo obustaviti korišćenje neke usluge i / ili Web stranice (u cijelosti ili djelimično)
 2. Ponovno Korišćenje Nakon Obustave: Ponovno korišćenje usluga može biti odbijeno ili uslovljeno pismenom garancijom o nepovratnom kršenju odredbi Ugovora.

 

VI - INTERNET SERVIS www.cgprodavnica.com

Servis www.cgprodavnica.me (sa registracijom za ovu uslugu) Vam omogućava:

 1. Pristup informacijama o proizvodima, cijenama proizvoda i uslugama omogućen je i bez registracije.
 2. Ako se registrujete kod nas za usluge servisa www.cgprodavnica.com, to Vam dodatno olakšava interakciju sa nama.

 

VII - PONUDE

 1. U sklopu našeg Web servisa nudimo artikle koji su trenutno na lageru naših partnera, međutim ne možemo garantovati da je ponuda u svakom momentu Vašeg pregleda i stavljanja proizvoda u korpu dostupna.
 2. Proizvodi kojih ne bude na lageru, a Vi ih naručite, neće Vam biti naplaćeni (u slučaju online plaćanja), i u tom slučaju ćete biti obaviješteni o tome kroz stanje Vaše korpe.
 3. Mi možemo koristiti razne algoritme za filtriranje i odabir ponuda za koje vjerujemo da su pogodne i prikladne za prikaz.
 4. Naš izbor se temelji na vlastitim unutrašnjim podudaranjima i kriterijumima filtriranja. Nastojat ćemo, kada god je moguće, isključiti sve subjektivne činioce i poglede tako da pregled bude u skladu sa fer i poštenom praksom i nepristrasan.

 

VIII – OPIS PROIZVODA I PRODAJNE CIJENE

 1. Opis proizvoda, odnonosno njegova osnovna obilježja i prodajna cijena istaknuti su pored slike svakog proizvoda. CG Prodavnica ne garantuje da su istaknuti podaci i slike proizvoda 100% tačni, pouzdani i bez grešaka. Ukoliko isporučeni proizvod ne odgovara opisu, možete da izjavite reklamaciju.
 2. Date cijene su informativnog karaktera i u njih je uključen PDV.
 3. Pružalac usluga nije u obavezi da vam proda bilo koji proizvod po neispravnoj nižoj cijeni ukoliko je greška u cijeni očigledna i nedvosmislena, zbog čega se razumno mogla prepoznati kao neispravna cijena.
 4. Troškovi isporuke nisu uračunati u cijenu, već se dodatno naplaćuju i zavise od težine pošiljke.
 5. Bez obzira jesu li stavke u Vašoj korpi dodate automatski ili ne, Vi uvijek imate opciju da odbijete kupiti takve stavke.

 

VII – REDOSLJED PRIKAZIVANJA, GRUPISANJE PROIZVODA I POSEBNE PONUDE

 1. Prikaz proizvoda: U sklopu naše usluge biti će Vam ponuđeni proizvodi na temelju različitih kriterijuma. Kriterijumi se mogu promijeniti tokom vremena. Neki od kriterijuma su:
  • Prikaz proizvoda i usluga je po abecednom redu.
  • Proizvodi i usluge mogu se sortirati po cjenovnim rangu i to od prvo od najniže ili prvo od najviše.
 1. Odabir kriterijuma: Mi ćemo nastojati prikazati proizvode i usluge na temelju Vaših odabranih kriterijuma, ali sam prikaz može zavisiti od sponzorisanih stavki koje se mogu pojaviti u bilo kojoj poziciji.

Predstavljanje ili  naručivanje proizvoda i usluga se vrši pomoću naših algoritama napravljenih na osnovu određenih pretpostavki i određenih unutrašnjih razmišljanja.

Uložićemo napore da prikaz proizvoda i usluga bude prema Vašim odabranim kriterijumima, ali ne garantujemo da će naš poredak svih proizvoda i usluga uvijek i u potpunosti biti objektivan.

To znači da možemo odabrati prikaz određenih proizvoda i usluga koji može varirati zavisno o kriterijumima odabranim od strane Data Design doo, a na osnovu subjektivnih kriterijuma (sponzorisane stavke i slično).

 

IX - DOSTAVA PROIZVODA

 1. Robu kupljenu na Web stranici dostavljamo isključivo na području Crne Gore.
 2. Prije poručivanja proizvoda na raspolaganju su Vam informacije o troškovima dostave. Prilikom kupovine preko Web stranice, dajete saglasnost na iznos troškova dostave. Troškovi dostave prikazuju se na specifikaciji porudžbine, kao i na računu koji se dostavlja potrošaču na e-mail.
 3. Politiku obračuna troškova zasnivamo se na težini pošiljke (kg).
 4. Ukoliko se svi proizvodi iz jedne porudžbine dostavljaju iz skladišta jednog partnera cijena dostave te pošiljke obračunava se u skladu sa njenom ukupnom težinom.
 5. Ukoliko u okviru jedne porudžbine poručite više proizvoda od više partnera i poručeni proizvodi se dostavljaju iz različitih skladišta (svaki partner sa adrese svog skladišta šalje proizvod/e), naručeni proizvodi biće dostavljeni potrošaču kroz više pošiljki, a cijena dostave svake od pošiljki obračunavaće se u skladu sa težinom svake pojedinačne pošiljke (dostava se naplaćuje za svaku pošiljku).
 6. Ukoliko u okviru jedne pošiljke naručite više proizvoda od jednog partnera i ukoliko partner poručene proizvode šalje sa adrese više od jednog skladišta (partner ima više skladišta iz kojih šalje proizvode) kroz više pošiljaka, Vi plaćate dostavu jedne pošiljke, dok je dostava ostalih pošiljaka od tog partnera za Vas besplatna.
 7. Naručena roba će biti sortirana približno onako kako je i grupisana i podjeljena po kategorijama na Web stranici, a za transport spakovana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
 8. Naručena roba će biti dostavljena u roku definisanom na predračunu u zavisnosti od vrijednosti, težine, broju paketa, kilometraže i mjestu isporuke od trenutka naručivanja.
 9. Dostava narudžbine se naplaćuje po važećem cjenovniku koji je jasno istaknut na strani gdje vršite odabir vremena dostave.
 10. Ukoliko neki proizvod nedostaje u odnosu na naručenu robu, narudžbina će biti isporučena bez tog proizvoda i neće biti naplaćena.

 

X – OTKAZIVANJE PORUDŽBINE

Imate pravo da otkaže porudžbinu do momenta dok porudžbina u skladištu partnera ne bude spremna za slanje. Otkazivanje porudžbine možete da učinite preko Web stranice, putem kontakt forme na stranici Kontakt. Porudžbinu moguće otkazati i putem telefona, pozivom na broj 020 633 458, do momenta dok porudžbina ne bude spremna za slanje. U slučaju da partner ne raspolaže naručenim proizvodom, porudžbina će Vam takođe biti otkazana.

U slučaju otkazivanja porudžbine, dobićete obavještenje da je Vaša porudžbina otkazana. Ukoliko ste prilikom kreiranja porudžbnine izabrali plaćanje platnom karticom, prethodno rezervisana novčana sredstva će Vam biti oslobođena.

 

XI – REKLAMACIJE

 

Prilikom preuzimanja pošiljke u prisustvu kurira provjerite svoju pošiljku. U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke pa Vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali Vam novu.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon toga ustanovili da je isporučena roba oštećena, nesaobrazna naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas u što kraćem roku  kontaktirate.

Svoju reklamaciju nam možete javiti pozivom na broj telefona  +382 20 633 458 ili pismeno na e-mail:  info@cgprodavnica.com. Prilikom reklamacije proizvoda, navedite broj narudžbe u kojoj se nalazi reklamirani proizvod, broj računa ili vaše korisničko ime  i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku odgovorićemo potrošaču na izjavljenu reklamaciju  i obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Uz reklamaciju se sastavlja zapisnik. U zapisniku se upisuju primedbe kupca i zahtjevano izborno pravo u vezi sa rješavanjem reklamacije. Kupac ima pravo na izbor da li će popraviti ili zamijeniti robu ili izvršiti povraćaj novca,  a što se bilježi u zapisniku.  Zapisnik se sastavlja u dva primjerka, a jedan primjerak se šalje kupcu. Ukoliko popravak ili zamijena robe nije moguća Kupac ima pravo da zahtijeva odgovarajuće umanjenje cijene ili raskid ugovora.

Naknadne reklamacije proizvoda obrađuju se kao izvođenje zahtjeva po osnovu garancije ili stvarnih grešaka, pa ih Kupac šalje Pružaocu usluge putem:

 • e-mail adrese info@ cgprodavnica.com,
 • pozivom na telefonski broj +382 20 633 458
 • pismenom izjavom, poslatom poštom na adresu Pružaoca usluge  Data Design doo, Šarla de Gola br. 2, 81 000 Podgorica.

 

XII – ZAMJENA ROBE

 

Ukoliko ste kupovali na našoj Web stranici i  nakon prijema pošiljke utvrdite da Vam poručeni artikal ne odgovara iz nekog razloga, imate mogućnost zamjene za drugi artikal iste ili veće cjenovne kategorije, pod uslovom da je artikal koji želite zamjeniti nekorišćen, neoštećen i u originalnoj, neoštećenoj ambalaži i nepromijenjenoj količini. Neophodno je da nas kontaktirate putem e-maila na adresu info@cgprodavnica.com ili da nas kontaktirate na telefon +382 20 633 458.

Kuriru koji dođe do Vas  neophodno je da predate adekvatno upakovan proizvod u neoštećenoji adekvatnoj ambalaži, jer sva odgovornost ide na pošiljaoca, sa svom pratećom opremom  i  dokumentacijom sa kojom Vam  je proizvod bio orginalno isporučen.

U slučaju  kada se  zamjena vrši  zbog  greške kupca – kurirsku službu  kontaktira  Kupac i troškove  poštarine  snosi Kupac po  cjenovniku  kurirske službe.  Poštarinu plaćate gotovinom  kuriru koji  bude  preuzimao robu za  zamjenu, osim u  slučajevima kada  Kupac dobije  oštećen ili  pogrešan artikal  kurirsku službu kontaktira  isporučilac i troškve poštarine snosi isporučilac.

Rok za zamjenu artikla ne smije biti duži od 15 dana od trenutka podnošenja zahtjeva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.

 

XIII – PLAĆANJE

 1. Plaćanje narudžbina se vrši platnim karticama poslovnih banaka i gotovinski (prilikom isporuke).
 2. Gotovinsko plaćanje vrši se pouzećem, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.
 3. Uplatilac je odgovoran za plaćanje proizvoda, tj. transakciju i prenos novčanih sredstava prema Data Design doo.
 4. Korišćenje Web Stranice je trenutno besplatno za sve posjetioce web stranice www.cgprodavnica.com
 5. Data Design doo zadržava pravo da naplati uslugu u budućnosti za određene usluge koje su prethodno bile besplatne.

Uvijek ćete biti blagovremeno obaviješteni o svim promjenama prije nego budete izloženi nekom trošku. U slučaju naplate neke usluge u budućnosti, mi ćemo Vas pitati za takve detalje.

 

XIV - PORUKE I OBAVJEŠTENJA

 

 1. U sklopu usluge Web stranice, mogu Vam biti poslate poruke (e-mail, sms i sl.) koje mogu sadržati ponude ili druge informacije o proizvodima i uslugama koje ste možda odabrali.
 2. Ne snosimo bilo kakvu odgovornost za tačnost i/ili potpunost za dostavljene informacije (e-mailom, ispisom sa drugih Web stranica i sl.), međutim, učinićemo sve razumne napore kako bi osigurali da sve informacije ili prijedlozi koje primite u poruci budu tačne.
 3. Slanjem (ostavljanjem) Vašeg e-maila u bilo kom svojstvu, slažete se da Data Design doo doo i njegovi partneri, kao i firme sa kojima Data Design doo ima ugovoreni odnos, mogu koristiti Vašu e-mail adresu kako bi Vas obavjestili o statusu Vaše korpe, ali i u druge svrhe vezane za proizvod ili uslugu, kao i u administrativne svrhe.

 

XV – REGISTRACIJA

 1. Registracija Vam omogućava da naručujete, kupite i pošaljete “Korpu” koju ste odabrali u vidu narudžbine direktno u Data Design doo i time ostvarujete direktan kontakt sa nama.
 2. Registracija je besplatna i pruža Vam određene poodnosti, kao što su: ušteda vremena (brža kupovina svaki sledeći put, čuvanje adrese za isporuku za buduće kupovine), omogućavanje kompletnog uvida u status porudžbine uz lakši pristup i pregled svih prethodnih porudžbina i računa), mogućnost kreiranja lista želja itd.
 3. Vaše korišćenje naše Web stranice je u potpunosti na Vašu odgovornost.
 1. Sadržaj Web stranice je takav kakav je prikazan i dostupan je kada je dostupan, a mi ćemo se truditi da bude praktičan za primjenu i dostupan 24h, 365 dana u godini.
 2. Data Design doo se odriče bilo kakvih garancija, uključujući ali ne ograničavajući se na garanciju za dostupnost, tačnost informacija, sadržaj informacija i usluga.
 3. Data Design doo ne garantuje da će stranica raditi bez grešaka, zastoja ili prekida.
 4. Data Design doo ne garantuje da server na kome je postavljena stranica nije ili da neće biti zaražen virusom.
 5. Data Design doo kao firma, bilo ko od vlasnika, direktora, menadžera, agenata, saradnika (kolektivno ili pojedinačno) nije niti može biti odgovoran za bilo koju vrstu eventualne štete, uključujući, ali ne ograničavajući se na direktnu, indirektnu ili posljedičnu štetu po osnovu korišćenja ili nekorišćenja stranica ili neke od usluga internet stranica.

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate radnim danima od 8:00 do 16:00 na broj telefona +382 20 633 458 ili putem e-maila na adresu: info@cgprodavnica.com