Dobro došli na cgprodavnica.com ... najsnabdjeveniju on-line prodavnicu u Crnoj Gori. 

Osnivač i administrator cgprodavnica.com je preduzeće Data Design koje je kreator informacionog sistema TiramisuERP.com. Osnovni koncept portala jeste ponuda proizvoda korisnika informacionog sistema TiramisuERP.com. S obzirom da je TiramisuERP poslovni informacioni sistem zasnovan na "Cloud" web tehnologijama, osmislili smo proces automatske sinhronizacije zaliha svih naših korisnika, a samim tim i cijena i akcijskih popusta kako bismo na jednom mjestu ponudili širok spekar različitih artikala. Na ovaj način cgprodavnica.com ima trenutni potencijal od 300000 artikala sa pozitivnim stanjem na zalihama u Crnoj Gori. Za početak krećemo sa preko 3000 artikala, a taj broj će svakim danom rasti kako prodavnice budu ažurirale artikle. Naš koncept podsjeća na koncept AliExpress.com, Amazon.com i sl. Dakle, na portalu ćete dobiti cijene iste kao i u fizičkim prodavnicama, a moguće je i niže za akcijske proizvode za on-line kupovinu.

Mi smo zapravo posrednici između Vas, naših kupaca, i prodavnica različite robe. Automatsko, "live" praćenje stanja na zalihama garantuje dostupnost artikla koji ste odlučili kupiti. Potvrđivanjem korpe automatski se kreira narudžbenica sa rezervacijom u odgovarajućoj fizičkoj prodavnici kako ne bi došlo do preklapanja kupovina. Takođe, automatski se kreira zahtjev partneru za isporuku robe koji će prema ustaljenim procedurama robu preuzeti iz prodavnice u kojoj je rezervisana i isporučiti je Vama. Na taj način smanjujemo vrijeme isporuke za veći broj artikala.

Molimo Vas da Vaše pozitivne i negativne primjedbe pošaljete na info@cgprodavnica.com kako bismo bili u prilici da se popravimo.

Želimo Vam uspješnu kupovinu!

Data Design team

ažurirano 04.06.2020 23:14