Igrica PS5 Sackboy - A Big Adventure

Šifra: 15186
Naziv: Sackboy - A Big Adventure Suoči se sa uzbudljivim i nepredvidljivim izazovima dok istražuješ originalne, ručno kreirane nivoe uživajući u odlično riješenom sistemu kontrola.   OPASNO PLATFORMSKO ISKUSTVO Zabadaj nos tuda, svuda ili bilo kuda dok koristiš Sackboyove raznovrsne kul poteze da bi riješio ogroman broj uzbudljivih izazova, pobijedio strašne protivnike i doživio &scaro

55.25€ -15.00 %65.00€
  • Cijena dostave može varirati u zavisnosti količine artikala koju poručite. Eventualni popusti na dostavu se obračunavaju u korpi.
Naziv: Sackboy - A Big Adventure
Suoči se sa uzbudljivim i nepredvidljivim izazovima dok istražuješ originalne, ručno kreirane nivoe uživajući u odlično riješenom sistemu kontrola.
 
OPASNO PLATFORMSKO ISKUSTVO
Zabadaj nos tuda, svuda ili bilo kuda dok koristiš Sackboyove raznovrsne kul poteze da bi riješio ogroman broj uzbudljivih izazova, pobijedio strašne protivnike i doživio šokantna iznenađenja.
 
DOPUNJEN. ZAKRPLJEN. PREKOPČAN.
Sackboy se vraća na velika vrata nabijen novim potezima i fenomenalnim gedžetima u fantastično zabavnoj 3D avanturi smještenoj u svijet koji je istovremeno nov i poznat od ranije.

Šifra artikla: 9242