NAUČI ALPHABET 000621783

Šifra: 1970216
Nauči Alphabet 000621783 je edukativna igračka dizajnirana da pomogne deci u učenju abecede na zabavan i interaktivan način. Ova igračka kombinuje svetle boje i atraktivne slike kako bi privukla pažnju dece i održala njihov interes tokom učenja. Svako slovo abecede je predstavljeno sa slikom koja ga prati, što olakšava prepoznavanje i pamćenje slova. Izrađena od visokokvalitetnih i bezbjednih materijala, igračka je

9.90€
  • Cijena dostave može varirati u zavisnosti količine artikala koju poručite. Eventualni popusti na dostavu se obračunavaju u korpi.
Nauči Alphabet 000621783 je edukativna igračka dizajnirana da pomogne deci u učenju abecede na zabavan i interaktivan način. Ova igračka kombinuje svetle boje i atraktivne slike kako bi privukla pažnju dece i održala njihov interes tokom učenja. Svako slovo abecede je predstavljeno sa slikom koja ga prati, što olakšava prepoznavanje i pamćenje slova. Izrađena od visokokvalitetnih i bezbjednih materijala, igračka je izdržljiva i sigurna za upotrebu. Nauči Alphabet 000621783 je savršen alat za rani razvoj pismenosti, pomažući djeci da razviju osnovne vještine čitanja i pisanja dok se igraju i istražuju.