OLOVKA GRAF.FC SATO HB 119501

Šifra: 570513
Grafitna olovka FC Sato HB 119501 je odličan izbor za sve vaše potrebe pisanja i crtanja. Sa svojim visokokvalitetnim grafitnim jezgrom, ova olovka omogućava glatko i precizno pisanje, bilo da radite na važnim beleškama ili umetničkim skicama. HB tvrdoća je idealna za svakodnevnu upotrebu, pružajući savršen balans između tvrdoće i mekoće traga. Elegantni dizajn i ergonomski oblik olovke čine je udobnom za dr

0.50€
  • Cijena dostave može varirati u zavisnosti količine artikala koju poručite. Eventualni popusti na dostavu se obračunavaju u korpi.
Grafitna olovka FC Sato HB 119501 je odličan izbor za sve vaše potrebe pisanja i crtanja. Sa svojim visokokvalitetnim grafitnim jezgrom, ova olovka omogućava glatko i precizno pisanje, bilo da radite na važnim beleškama ili umetničkim skicama. HB tvrdoća je idealna za svakodnevnu upotrebu, pružajući savršen balans između tvrdoće i mekoće traga. Elegantni dizajn i ergonomski oblik olovke čine je udobnom za držanje i korišćenje tokom dužih perioda. FC Sato HB 119501 je sinonim za pouzdanost i kvalitet, čineći je nezamenjivim delom vašeg pribora za pisanje.