Peć na drva Blist Žar crvena

Šifra: 9502
Livena plotna i vrata Snaga: 7-8 KW Dimenzije: 48 x 46 x 93 cm Prečnik dimovodnog nastavka: 118mm Težina: 61 kg Reklamacioni rok 2 godine Blist peći i kamini su dizajnirani u skladu sa modernim trendovima, a krasi ih jednostavnost modernih linija prilagodljivih svim prostorima. Napravljeni su od najkvalitetnijih materijala – hladno I toplo valjanih čeličnih limova u kombinaciji sa šamotnom opekom. Na nekim pećima‚

180.00 € -20.00 %225.00
  • Cijena dostave može varirati u zavisnosti količine artikala koju poručite. Eventualni popusti na dostavu se obračunavaju u korpi.
Livena plotna i vrata
Snaga: 7-8 KW
Dimenzije: 48 x 46 x 93 cm
Prečnik dimovodnog nastavka: 118mm
Težina: 61 kg
Reklamacioni rok 2 godine

Blist peći i kamini su dizajnirani u skladu sa modernim trendovima, a krasi ih jednostavnost modernih linija prilagodljivih svim prostorima. Napravljeni su od najkvalitetnijih materijala – hladno I toplo valjanih čeličnih limova u kombinaciji sa šamotnom opekom. Na nekim pećima‚plotne i vrata su pravljena od gus-a (sivi lim) za plotne i vrata, a stranice su obložene keramikom vrhunskog kvaliteta, zahvaljujući kojoj se dodatno zadržava toplota i obezbjeđuje njeno produženo zračenje, što će Vašem prostoru, sem funkcionalnosti, dati estetski posebnu čar. Pojedine peći posjeduju rernu koja se može koristiti za pečenje (hleba, peciva, mesa…).
 
 

Srodni artikli