PLIŠANA IGRAČKA JEDNOROG 30CM 000622365

Šifra: 3006122
PLISANA IGRACKA JEDNOROG 30CM 000622365 Ova plišana igračka jednoroga je savršen dodatak za svako dijete ili ljubitelja jednoroga. Sa svojim mekanim i ugodnim materijalom, ova igračka pruža udobnost i sigurnost za igru i zagrljaje. Visine 30 cm, jednorog je dovoljno velik da bude zanimljiv, ali dovoljno kompaktan da ga dijete lako nosi sa sobom. Uz šarenu i veselu boju te detaljno izrađene detalje poput roga, repa i oči

13.50€
  • Cijena dostave može varirati u zavisnosti količine artikala koju poručite. Eventualni popusti na dostavu se obračunavaju u korpi.
PLISANA IGRACKA JEDNOROG 30CM 000622365
Ova plišana igračka jednoroga je savršen dodatak za svako dijete ili ljubitelja jednoroga. Sa svojim mekanim i ugodnim materijalom, ova igračka pruža udobnost i sigurnost za igru i zagrljaje. Visine 30 cm, jednorog je dovoljno velik da bude zanimljiv, ali dovoljno kompaktan da ga dijete lako nosi sa sobom. Uz šarenu i veselu boju te detaljno izrađene detalje poput roga, repa i očiju, ova igračka će očarati svako dijete. Izrađena je od kvalitetnih materijala koji garantuju trajnost i dugotrajnost, čineći je idealnim poklonom za sve prigode.