SIGNIR FABER-CASTELL METALIC SILVER 154661

Šifra: 587937
SIGNIR FABER-CASTELL METALIC SILVER 154661 Metalik Textliner 46 svojim svjetlucavim mastilom čini vaše tekstove nečim posebnim sa blistavim efektima. Zahvaljujući svom dugotrajnom specijalnom savetu možete pojedinačno i precizno istaknuti svoje tekstove u tri različite širine redova. Ali ne samo da se tekstualni odlomci mogu strukturirati pomoću označivača, već i kao kreativni marker, može se koristiti na mnogo načina

0.90€
  • Cijena dostave može varirati u zavisnosti količine artikala koju poručite. Eventualni popusti na dostavu se obračunavaju u korpi.
SIGNIR FABER-CASTELL METALIC SILVER 154661

Metalik Textliner 46 svojim svjetlucavim mastilom čini vaše tekstove nečim posebnim sa blistavim efektima. Zahvaljujući svom dugotrajnom specijalnom savetu možete pojedinačno i precizno istaknuti svoje tekstove u tri različite širine redova. Ali ne samo da se tekstualni odlomci mogu strukturirati pomoću označivača, već i kao kreativni marker, može se koristiti na mnogo načina i pružiti će sjajne efekte u vašem metku dnevnika. Ako osvijetlite tekst, povećaće se metalni efekat. Iznenadite se kako različiti uslovi svjetlosti utiču na blistave efekte.