Dobrodošli na portal cgprodavnica.com!
 
Naša vizija je da građanima Crne Gore predstavimo najraznovrsnije proizode iz različitih kategorija počevši od opštih kućnih potrepština pa do sofisticirane elektronike ili namještaja. Ukratko rečeno - od igle do lokomotive.
 
Cgprodavnica.com je zasnovana na TiramisuERP.com informacionom sistemu i omogućava automatizovani plasman proizvoda svih preduzeća koja koriste ovu jedinstvenu platformu kao osnovni informacioni sistem za svoje poslovanje. Ovakav princip nam omogućava automatizam visokog stepena prilikom prikazivanja ponude, stanja zaliha i aktuelnih cijena iz maloprodajnih objekata, to jest visok stepen automatizacije prilikom isporuke naručenih artikala krajnjim kupcima.
 
Pozivamo sve vrste preduzeća koja se bave trgovinom, proizvodnjom i uslugama da se priključe preduzećima koja već koriste TiramisuERP platformu i tako steknu mogućnost da plasiraju svoje proizvode preko ove jedinstvene platforme u Crnoj Gori.
 
Trenutno na portalu ima preko 2500 artikala, a svakim danom se taj broj povećava jer naši partneri, prodavci, iz dana u dan vizuelno obrađuju nove artikle koji automatski postaju dostupni kupcima. Trenutni potencijal je preko 300 000 artikala na zalihama u Crnoj Gori, a i potencijal se širi iz dana u dan sa svakim novim korisnikom TiramisuERP.com sistema.
 
Vidimo se on-line!
 
Vaš cgprodavnica.com tim!
 
TiramISu ERP 
 
logo_header